BUG: DinSync lags

Discuss use it and firmware update

BUG: DinSync lags

Postby comboy » Jul 22nd, '17, 08:03

The DinSync output lags behind the normal timing.
You can measure it if you compare it to the trigger output or other sounds on a scope.
All synced devices are running a bit behind the NAVA :(
comboy
 
Posts: 65
Joined: Apr 29th, '16, 12:53

Re: BUG: DinSync lags

Postby KlangGenerator » Jul 22nd, '17, 08:38

Maybe Vincent should hire you as his software developer... I'm pretty sure you could push things forward quickly... ;)
User avatar
KlangGenerator
 
Posts: 358
Joined: Aug 8th, '16, 16:36

Re: BUG: DinSync lags

Postby comboy » Jul 22nd, '17, 09:42

sadly I don't really have the time at the moment... too many open projects.
comboy
 
Posts: 65
Joined: Apr 29th, '16, 12:53

Re: BUG: DinSync lags

Postby zabox » Jun 7th, '18, 17:13

Fixed in v1.026 ;)
zabox
 
Posts: 35
Joined: May 3rd, '16, 12:16

Re: BUG: DinSync lags

Postby tekno808 » Jun 7th, '18, 18:09

zabox wrote:Fixed in v1.026 ;)


Great job zabox !
User avatar
tekno808
 
Posts: 20
Joined: Dec 31st, '15, 00:57
Location: Belgium

Re: BUG: DinSync lags

Postby Dr.Knob » Jul 22nd, '20, 16:57

Have you noticed that if nava is master it transmits dinsync. If nava is expander it does not transmit dinsync. Okay so far that's not surprising. But if nava is slave it transmits crappy dinsync. I would say about four times slower...
Dr.Knob
 
Posts: 66
Joined: Jan 19th, '14, 15:05


Return to Nava Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests