First Test

Discuss Yocto construction and related issues

First Test

Postby Acid303 » Jan 21st, '14, 12:05



Sorry for the quality...only had my webcam to shoot...

I am very happy with the Yocto....thanks e-licktronic...great work !



A little bit better quality...Pattern edit
Last edited by Acid303 on Jan 21st, '14, 13:12, edited 1 time in total.
Acid303
 
Posts: 23
Joined: Jan 20th, '14, 21:01

Re: First Test

Postby lfo2vco » Jan 21st, '14, 13:06

Congratulations on a successful build :D

I’m still sorting my components into little bags labelled Accent, Bass Drum, Snare... etc :lol:
User avatar
lfo2vco
 
Posts: 85
Joined: Jan 4th, '14, 21:07

Re: First Test

Postby e-licktronic » Jan 21st, '14, 13:17

Dear Acid303,

Really nice job !! :mrgreen: :mrgreen:
Congratulation.

Best regards,
e-licktronic
Best regards,
e-licktronic
User avatar
e-licktronic
Site Admin
 
Posts: 552
Joined: Feb 16th, '11, 13:36

Re: First Test

Postby effegee » Jan 22nd, '14, 13:59

Congratulations and thanks for the video!
(So many components and so little time...)
effegee
 
Posts: 54
Joined: Jan 4th, '14, 01:50

Re: First Test

Postby EasySkywalker » Jan 24th, '14, 22:28

Can't stop watching :D
EasySkywalker
 
Posts: 4
Joined: Jan 15th, '14, 14:51

Re: First Test

Postby Check Mate » Jan 30th, '14, 10:55

Dear Acid 303,
Could you please post pictures of your Clap section since yours seems to be correctly build. We have issues finding a mistake in our build.
Thanks a lot!
Best,
Enrico
User avatar
Check Mate
 
Posts: 69
Joined: Jan 7th, '14, 18:36

Re: First Test

Postby Acid303 » Jan 30th, '14, 16:02

Hi CheckMate,

yes, i can post some pictures of the HC section but for this i have to disassemble my Yocto first. I guess i can post them tomorrow BUT i just followed exactly the instructions on e-licktronics homepage. As I said in another post I double or even sometimes triple checked all components. The handclap section is a really difficult section.

So you have finished the Yocto already? Were all parts after the handclap the right ones? After finishing my Yocto there were no parts left so I knew that everything went well.

Maybe you got a faulty component?

OK-...pics will follow...

Good look ...

Cheers
Acid303
 
Posts: 23
Joined: Jan 20th, '14, 21:01

Re: First Test

Postby Check Mate » Jan 30th, '14, 16:20

Your help is much appreciated mate, thanks and I too will check everything again.
Did you solder C144 in the direction (+/-) as it is labeled on the board?
Looking forward to the pictures and thanks in advance for the effort!!
Best,
Enrico
User avatar
Check Mate
 
Posts: 69
Joined: Jan 7th, '14, 18:36

Re: First Test

Postby Acid303 » Jan 30th, '14, 22:46

Did you solder C144 in the direction (+/-) as it is labeled on the board?


As said before...I did everything 100% as written and illustrated on the page of e-licktronic and on the pcb itself. Step by step. I seperated all components, checked a few with my meter, counted them, checked them on the downloaded Yocto kit detail list and marked them if they are complete.

Hope you can solve the problem...if it is not a faulty component you have to recheck every part one after the other...
Acid303
 
Posts: 23
Joined: Jan 20th, '14, 21:01


Return to Yocto v1.0 Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests